Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kotisivut toimii taas.

Lisätty 11.08.2020

Kevään ja kesän 2020 Erämiesten toimintaa.

Pahoittelut aluksi että kotisivujen päivitys on ollut poikki jonkin aikaa. Nyt käyttäjätunnukset taas käytössä ja voi tänne päivitellä ajankohtaista toimintaa.

Tosiaan, vaikka olemme metsästysseura ja kevään aikana iskenyt korona pandemia vaikutti myös meidän toimintaan jonkin verran. Alkukesästä järjestimme MEJÄ kokeet , 7.6. ne alunperin piti olla ns kahden tuomarin kokeet eli 12 koiraa olisi ollut mahdollista ottaa mutta koronan vuoksi koe supistui yhden tuomarin kokeeksi. Tässä tulokset. Kiitos osallistujille sekä järjestelyissä mukana olleille sekä Ylituomari Huhmaniemi Helena sekä Vastaava koetoimitsija Aija Pekkanen.

Korona vei myös mennessään Eräkartanolla toimivan HET-Teatterin kesän esitykset joten Eräkartanolla on ollut kesällä normaalia hijaisempaa.

Mutta nyt mennään jo kovaa vauhtia syksyyn ja metsästyskauteen ja kesäkokous oli ja pöytäkirja löytyy tuosta uutiset palkista. 

Hyvää metsästyskautta kaikille ja maltetaan kunnioittaa luontoa sekä riistaa ja kaikkein tärkeimpänä kunnioitetaan maita joilla saamme metsästystä harrastaa. Käytetään harkintaa mitä maastossa liikkuessamme teemme. 

Tsemppiä kaikille ja ollaan aktiivisesti harrastuksessa mukana.

 

-Jari Simola-