Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kesäkokous lähenee, Palkitsemme viimekauden pienpetopyytäjät joten ilmoitelkaa saalismääränne hannu.kainu@kyyjarvi.fi heinäkuun 2019 loppuun mennessä.

Joulurauha eläimille julistettiin ja Erätulet syttyivät Eräkartanolla 20.12 klo 18.00

Lisätty 21.12.2017

Erätulien sytys ja Joulurauhan julistus eläimille tapahtui Eräkartanolla vesisateessa.

Joulurauhan eläimille ja erätulien sytytys tapahtui erittäin lauhassa säässä. Lämpötila oli plussan puolella ja vettä tuli melkein kuin viime kesänä. Tilaisuus aloitettiin joululaulujen esityksellä. Tilaisuuden julisti avatuksi puheenjohta Hannu Korpeinen. Pj. kiitti samalla maanomistajaia, jotka mahdollistavat metsästysharrastuksen Kyyjärvellä. Samalla hän kiitti talkoisiin v 2017 osallistuneita osallistuneita henkilöitä sekä lahjoittajia, jotka mahdollistivat Eräkartanon  päätyasunnon kuntoon laiton ja laavun rakentamisen Eräkartanon pihaan.Sen jälkeen kirkkoherra Tarja Sulkala puhui ja julisti kaikille eläimille joulurauhan, joka kestää jouluaatosta Tapaninpäivään. Julistuksen jälkeen laulettiin "maa on niin kaunis".

Tämän jälkeen julkistettiin vuoden 2017 Erämies. Han oli tänä vuonna seuran kunniajäsen Seppo Ruuska. Hän oli toimillaan pitänyt jo useita vuosia todella hyvää riistapeltoa omalla kustannuksellaan. Hänelle lähjoitettiin seuran kello ja pieni valkoinen kirjekuori, mikä sisälsi avustusta seuraavien siemenien ostoon riistapellolle.

Vielä muistettiin ahkeria talkoolaisa, jotka mahdollistivat asunnon ja laavun laiton : Antti Huhtalaa ja Pentti Autiota.

Lopuksi vietettiin iltaa Eräkartanon lämmössä tortuista, pipareista, kahvista ja mehusta nauttien.

Lopuksi toivotetaan kaikille Hyvää Joulun Aikaa ja Onnea vuodelle 2018.