Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Erämiesten kesäkokous 2.8.2019

Lisätty 06.08.2019

Eräkartanolla

Erämiesten kesäkokous pidettiin 2.8.2019 Eräkartanon takkatuvassa. Paikalla oli 18 seuran jäsentä. Puheenjohtaja Hannu Kainu avasi kokouksen ja kertoi aluksi tilanteesta Eräkartanon tiimoilta jossa oli tulipalo kesäkuussa. Tulipalo aiheutti vahinkoja lähinnä eteistilassa. Nyt osa eteistä on eristetty/rajattu  Het-Teatterin esitysten ajaksi että pystyy käyttämään tiloja teatterin kahvituksiin. Elokuun lopusta eteenpäin alkaa suurempi remontti ja selviää joutuuko takimmaisen salin kattoja sekä lattiaa purkamaan kosteusvaurioiden vuoksi joten syyskuun alusta tilat eivät ole käytössä.Tarkempi aikataulu selviää silloin. Jonkin verran koituu erämiehille tästä taloudellisia tappioita. 

 Koukouksessa käytiin sääntöjen määräämät asiat läpi ja ne selviää tarkemmin kokouksen pöytäkirjasta

Uutena asiana hyväksyttiin Valkohäntäpeuran metsästyssääntö 

Pienpetometsästäjiä palkittiin Ahti Huvilan lahjakortein,  1. Martti Honkonen ( 100€ )  2. Eetu Viirunmäki  ( 75€ ) 3. Antti Huhtala  ( 50€ ).

Kiitos heille hyvästä työstä!

Kaikille oikein hyvää alkavaa metsästyssyksyä. Muistakaa kunnioittaa riistaa, maastoja sekä toisia metsästäjiä. Tarkkoja harkittuja riistalaukauksia sekä pitäkää luonto siistinä hylsyistä ja muista roskista. Kun kelit huononeen ja pehmenee tiet, vältetään turha liikkuminen yksityisteillä.