Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SHHJ:n Juniorimestaruusottelu Eräkartanolla 26. - 27.10.2023.

kts uutiset.

Talvikokous pe 8.3.2024 klo18:00 Eräkartanolla. Käsitellään sääntöjen määrämät asiat sekä Hirviseurueeseen ilmoittautuminen uudet sekä tauolla olleet jäsenet.

-Johtokunta-

Kyyjärven Erämiesten hirvenhaukku kilpailutoiminta

Erämiehillä on pitkä historia hirvenhaukkukilpailujen järjestämisestä. Seuratasolla on järjestetty kautta historian kilpailuja ja viime vuosina on omien kilpailujen lisäksi tulleet piirin kilpailujen, karsintojen sekä varsinaisen piirinmestaruuskilpailun järjestysvastuu. Kiitos luottamuksesta että olemme näitä saaneet järjestää. Seurassamme on muutamia kovia aktiivi harrastajia ja se näkyy kilpailujen järjestelyissä. Kiitos heille että mahdollistavat näinkin mittavan toiminnan seuran hyväksi ja saadaan pidettyä seuran ydintoimitaa yllä tällä kennel saralla. 

 

Tervetuloa kisaamaan tänne Kyyjärvelle! Meillä onnistuu myös kokokauden kokeet sillä maastoja on n.15000ha sekä hirvikanta on kohtuu hyvä. Eli kauempaakin kannattaa tulla ja otamme mielellämme vastaan jos omilla alueillanne on vaikeuksia syystä jos toisesta järjestää kokeita.

Katso uutiset sivusto, siellä edellisistä kokeista tarkempaa tietoa. Sekä tietenkin tulevien kokeiden tapahtumia voi seurata uutisista.

Olemme myös Facebookissa sekä Instassa.

Tulevia kursseja sekä kilpailuja jotka anottu kaudeksi 2022

 

  • 7.8.2022    Palkintotuomarikurssi (perus ja jatko) (HIRV, KARH)
  • 24.9.2022 PM-Karsintakoe Pohjoinen lohko.
  • 10.12.2022 Erämiesten järjestämä yleinen Hirv koe, on samalla Karstula-Kyyjärven Rhy:n mestaruus kilpailu.

 

Piirinmestari 2021!
Juha Kinnunen & Marika EteläkariPiirinmestari 2021! Juha Kinnunen & Marika Eteläkari