Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

 

Saalistilasto 2017

Täytä tästä!

 

TÄRKEÄ TIEDOTUS JOHTOKUNNALTA

 

Vuosi alkaa lähestyä loppuaan. Ennenkuin huomaattekaan on helmikuu ja talvikokous. Nyt alkaa olla "H-HETKI" ajankohdalle etsiä uusia ehdokkaita seuran puheenjohtajaksi ja johtokunnan jäseniksi. Vain etsimällä jo etukäteen halukkaita saadaan johtoon henkilöitä, jotka jäsenet hyväksyvät ja he tulevat toimimaan jäsenten toiveiden mukaisesti.

 

 

Hirvenhaukku kokeiden tulokset

10.12.2016

 

Palettisportista Kyyjärven Erämiesten

T-paitoja ja huppareita!

 

 

Vierasluvat

Tulevat talkoot

 

Poikkeuslupa varikselle ja harakalle

 

Valtion metsästysajat:

https://riista.fi/metsastys/metsastysajat/

 

 

 

Ekoase ammunnat Eräkartanolla

 

 

Eko-Aims ampumajärjestelmä

 Kyyjärven Erämiehet ovat hankkineet laserittoman, meluttoman sekä luodittoman ampumalaitteiston, jolla voidaan harjoitella ampumista käytönnössä missä vain, vaikka metsässä. Aseita on kaksi, oikean kiväärin kaltaisia, joita myös on käsiteltävä kuin oikeaa asetta. Aseella voidaan ampua liikkuvaa hirvi-taulua tai paikallaan seisovaa hirveä sekä erillistä maalitaulua, joka voidaan sijoittaa käytännössä mihin vain. Ampumamatka on alle 10m, mutta vastaa todellisuudessa n. 75 metrin matkaa. 

 

 

 

 

 

 

Eko-Aimsin tekniikka perustuu kameroissakin käytettävään optroniikkaan. Kun ampuja tähtää tauluun, Eko-Aims tunnistaa taulun keskellä olevan led-pisteen, muodostaa siitä koordinaatit ja lähettää ne reaaliajassa erilliselle näytölle tai tietokoneelle. Näytöltä ampuja näkee graafiset tähtäys-, osuma- ja tulostiedot.

 

Lisää tietoa järjestelmästä löytyy: http://www.eko-aims.com/